• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Apkeptos įdarytos dešrelės

2016-11-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Apkeptos įdarytos dešrelės

Ingridientai

  • 250 g pievagrybių
  • 1 mažas svogūnas
  • 4 pomidorai
  • 1 arb. š. sviesto
  • 1 kiaušinis
  • 1 arb. š. kario
  • 125 ml grietinės
  • 100 g tarkuoto sūrio
  • 400 g storų dešrelių
  • druskos
  • pipirų

Gaminimas

  1. Nuvalykite pievagrybius ir juos supjaustykite.
  2. Smulkiai supjaustykite svogūnus bei griežinėliais supjaustykite pomidorus.
  3. Išplakite kiaušinį su kariu, grietine, puse turimo sūrio, svogūnais, pievagrybiais, druska bei pipirais.
  4. Perpjaukite dešreles išilgai ir išdėliokite sviestu išteptoje skardoje bei įdarykite turimu mišiniu.
  5. Ant dešrelių sudėkite pomidorus ir apibarstykite likusiu sūriu.
  6. Dešreles kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 250 laipsnių.
  7. Kepkite apie 15 minučių.

Kategorijos:Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: dešrelės, druska, grietinė, juodieji pipirai, karis, kiaušiniai, pievagrybiai, pomidorai, sūris, sviestas, svogūnai

Panašūs receptai

BBQ Sumuštinis su šonkauliukais
Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu
Alaus čili
Alaus čili

Previous Post: « Medžiotojų kiauliena
Sekantis įrašas: Skrebučiai su krevetėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt