• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

BBQ pica su vištiena

2016-08-31 by Kulinarė Palikti komentarą

bbq pica su vištiena

 

Ingridientai

  • 2 (40cm) picos pagrindai
  • 2-4 plonai pjaustytos šoninės juostelės
  • 125 ml BBQ padažo
  • 160 g tarkuoto sūrio
  • 2 puodeliai smulkintos keptos vištienos gabaliukai
  • 1 raudonoji paprika
  • 100 g pievagrybių
  • Sauja gražgarsčių

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 220°C.

Įkaitinkite nesvylančią keptuvę be aliejaus. Sudėkite šoninės gabalėlius ir apkepkite iš visų pusių 2-3 minutes, kol apskrus.

Sudėkite picos pagrindus į skardas. Ištepkite BBQ padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Pusę turimo sūrio pasilikite vėliau. Išdėliokite vištieną, pjaustytą papriką, svogūnus, pievagrybius bei šoninę ir apibarstykite likusiu sūriu.

Įdėkite į orkaitę ir kepkite 10-15 minučių arba kol pica gerai apskrus. Patiekdami apibarstykite gražgarstėmis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: bbq padažas, kepta vištiena, kiaulienos šoninė, paprika, pievagrybiai, sūris

Panašūs receptai

Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica „Porkie“
Pica Margarita
Pica Margarita

Previous Post: « Pica su namine dešra ir pomidorais
Sekantis įrašas: Pica su balzamine vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt