• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu

2018-07-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu

Ingridientai

  • Cukraus – 2 šaukštai
  • Citrinų – 0.25vnt
  • Druskos – 0.2 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinių – 2vnt
  • Valgomosios sodos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grūdėtos varškės – 0.5 puodelio
  • Kvietinių miltų – 0.25 puodelio
  • Šilauogių (šaldytų) – 1.5 puodelio
  • Pieno – 0.13 puodeliai
  • Kepimo miltelių – 0.25 arbatinio šaukštelio

Gaminimas

  1. Ant vidutinės ugnies dedame nedidelį puodą ir į jį sudedame šilauoges, pusę turimo cukraus ir įspaudžiame sultis iš citrinos. Leidžiame silpnai užvirti ir maišant kaitiname apie 5-6 minutes, kol viskas sutirštės. Atidedame į šoną.
  2. Tuo tarpu dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, sodą, likusį cukrų bei druską.
  3. Atskirame inde sumaišome varškę, pieną bei kiaušinio baltymus. Supilame ant sausų ingredientų.
  4. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
  5. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame po 1-2 šaukštus tešlos. Apačiai apkepus ir pradėjus kilti burbulams, blynus apverčiame ir pakepame dar apie minutę.
  6. Dedame blynus į lėkštę ir apliejame šilauogių sirupu.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Blynai, lietiniai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai, Pusryčiai, Vakarienė, Valgiai

Panašūs receptai

Brokolių, kiaušinių ir kiaulienos šoninės apkepas
Brokolių, kiaušinių ir kiaulienos šoninės apkepas
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas

Previous Post: « Sumuštinis su keptu kiaušiniu
Sekantis įrašas: Greita brusketa puryčiams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt