• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Faršo suktinukai su sūriu ir šonine

2011-02-07 by Kulinarė 9 komentarai

Ingridientai

*700g mėsos faršo
*2 skiltelės česnako
*150g fermentinio sūrio
*1 kiaušinis
*100g džiūvėsių
*250g kiaulienos šoninės
*0,5 a.š. mėgiamų mėsos prieskonių
*druska ir pipirai
*3 v.š. aliejaus

Gaminimas

Faršą sumaišome su džiūvėsiais, kiaušiniu, smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų bei mėsos prieskoniais. Paliekame faršą bent 30 minučių šaldytuve.
Faršą padaliname į 10 dalių.
Sūrį supjaustome į 10 lazdelių.
Imame vieną dalį faršo ir rankomis suformuojame blynelį, į kuriuo vidurį dedame vieną lazdelę sūrio ir užspaudžiame kraštus. Šitaip paruošiame visas dalis faršo.
Juostelėmis supjaustome šoninę, kuria apvyniojame kiekvieną faršo suktinuką su sūriu.
Į kepimo indą, išteptą aliejumi, sudedame faršo kepsnelius ir dedame į orkaitę kur kepame apie 4045 minutes, du kartus apversdami suktinukus. (Iš pradžių, 20 minučių galima kepti uždengus kepimo indą folija ar sudėjus suktinukus į kepimo „rankovę“).
Faršo suktinukus su sūriu ir šonine patiekiame šiltus su bulvių koše.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Karšti patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, džiūvėsiai, faršas, fermentinis sūris, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, mėsa

Panašūs receptai

Graikiški mėsos kukuliai su pomidorų padažu
Graikiški mėsos kukuliai su pomidorų padažu
BBQ Sumuštinis su šonkauliukais
Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu

Previous Post: « Keptos bulvės su silke
Sekantis įrašas: Cukinijos salotos »

Reader Interactions

Comments

  1. sondra

    2013-12-10 at 12:09 am

    sveiki vis dazniau pradejau dometis jusu receptais labai jau patiko ir jau ne viena recepta isbandziau visa seimyna labai ptenkinta labai aciu uz nuostabias idejas

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2013-12-10 at 11:41 am

      Sveiki,
      Ačiū už gerus žodžius ir, tikiuosi, kad rasite dar daugybę patinkančių receptų:)
      Linkėjimai!

      Atsakyti
  2. inga

    2014-05-19 at 11:42 pm

    Siandien gaminau vakarienei.niam niam niam:-)

    Atsakyti
  3. Lauris

    2017-08-22 at 8:29 pm

    Jau senai pabode visi seni zinomi namu receptukai.Aciu labai uz idejas,labai skaniai gavosi ir zmona labai patenkinta.

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2017-08-22 at 9:02 pm

      Labai džiugu matyti tokius jūsų žodžius. Šios svetainės tikslas būtent toks ir yra – pateikti įdomių netradicinių patiekalų 🙂

      Atsakyti
  4. Vaida

    2017-09-18 at 10:31 am

    Sveiki, norėjau paklausti ar šoninę taip pat paruošiat su druska ir kitais prieskoniais?

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2017-09-18 at 11:42 am

      Jei šoninė nesūdyta, galite šiek tiek paprieskoniuoti 🙂

      Atsakyti
  5. Asta

    2017-09-21 at 11:36 am

    O kokia temperatura ir kiek laiko kepti?????
    Ačiū

    Atsakyti
    • Kulinarė

      2017-09-22 at 8:36 am

      Kepame 40-45 minutes 180-190 laipsnių temperatūroje.

      Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt