• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g avienos
  • 6 bulvės
  • 50g rozmarino (gali būt džiovintos šakelės)
  • 2 v.š. sviesto
  • 400ml vandens
  • 4 svogūnai
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Avienos mėsą supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą. Užpilame mėsą vandeniu, beriame truputį druskos ir ant vidutinės ugnies verdame apie 40 minučių.
Svogūnus ir bulves nulupame ir pjauname į keturias dalis. Supjaustytas daržoves dedame ant mėsos, užpilame dar vandens (tiek kad viską apsemtų), dedame rozmarino šakeles, beriame dar 0,5 a.š. druskos bei 0,25 a.š. pipirų ir uždengę puodą troškiname viską apie 45 minutes.
Visiškai suminkštėjus mėsai ir daržovėms į puodą sudedame sviestą, išmaišome troškinį ir po 5 minučių nuimame nuo ugnies.
Troškintą avieną su rozmarinais ir bulvėmis patiekiame šiltą.

Kategorijos:Avienos ir ėrienos patiekalai Tagged With: aviena, bulvės, rozmarinas, sviestas, svogūnai

Panašūs receptai

Su pomidorais troškinta aviena
Troškinta aviena su kariu ir kalendra
Aviena, troškinta raudoname vyne

Previous Post: « Avokadų ir kukurūzų salsa
Sekantis įrašas: Riešutų sviesto sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt