• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Miltiniai skryliukais su špinatų padažu

2011-04-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g miltų
*1 kiaušinis
*100ml vandens (+50ml)
*200g špinatų
*70g sviesto
*1 skiltelė česnako
*4 v.š. grietinės
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Dubenyje iš miltų, vandens ir kiaušinio išminkome tešlą. Tešla turi nebekibt prie rankų (jei per minkšta, tai dedame dar miltų). Išminkytą tešlą iškočiojame 0,3-0,5cm storio ir supjaustome nedideliais kvadratukais.
Užverdame puodą su pasūdytu vandeniu ir sudedame skryliukus, kuriuos verdame apie 5-7 minutes, kol visi iškylą į viršų. Išvirus skryliukams nupilame vandenį.
Špinatus labai smulkiai supjaustome.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnako skiltelę. Po minutės sudedame špinatus ir kepame apie 3-4 minutes. Suminkštėjus špinatams į keptuvę sudedame grietinę, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir po minutės nuimame nuo ugnies.
Patiekdami į lėkštę dedame skryliukų ir užpilame sviestiniu špinatų padažu.
Šis patiekalas puikiai tiks pusryčiams ar pavakariams.

Kategorijos:Karšti patiekalai, Miltų bei kruopų patiekalai Tagged With: grietinė, kiaušiniai, miltai, Patiekalai receptai, receptas, skryliukai, špinatai, sviestas, vegetariški patiekalai

Panašūs receptai

Kukurūzų kruopos su dešrelėmis ir keptais kiaušiniais
Kukurūzų kruopos su dešrelėmis ir keptais kiaušiniais
Avižinė košė su Cheddar sūriu ir keptais kiaušiniais
Avižinė košė su Cheddar sūriu ir keptais kiaušiniais
Angliškos bandelės (English muffins)
Angliškos bandelės (English muffins)

Previous Post: « Briedžiukų paštetas (užkandis prie vyno)
Sekantis įrašas: Naminis rikotos sūris »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt