• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Plovas su kiauliena ir žalumynais

2011-05-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*250g liesos kiaulienos
*1 svogūnas
*1 morka
*50g petražolių
*100g šviežių dilgynių
*300g ryžių (1,5 stiklinės)
*700ml vandens (+100ml)
*70ml aliejaus
*1 lauro lapas
*druska ir pipirai

Gaminimas


Mėsą supjaustome mažais kubeliais.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir kepame ant vidutinės ugnies apie 4 minutes.
Morką nulupame, supjaustome diskeliais ir sudedame į keptuvę kartu su mėsa.
Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustę sudedame į keptuvę ir pabaigiame kepti mėsą.
Supilame ryžius į puodą, sudedame keptą mėsą, beriame druskos ir pipirų, lauro lapą, užpilame vandeniu ir ant silpnos ugnies troškiname apie 40 minučių.
Iki troškinimo pabaigos likus vos 5 minutėms į puodą sudedame smulkintas dilgynes bei petražoles. (Jei plovas kimba prie puodo dugno, pilame dar truputį vandens ir aliejaus).
Plovą su kiauliena ir žalumynais patiekiame šiltą.

Kategorijos:Karšti patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Miltų bei kruopų patiekalai Tagged With: aliejus, dilgynės, kiauliena, Kiaulienos patiekalai, lauro lapai, mėsa, morkos, Patiekalai receptai, petražolė, plovas, receptas, ryžiai, svogūnai

Panašūs receptai

Kukurūzų kruopos su dešrelėmis ir keptais kiaušiniais
Kukurūzų kruopos su dešrelėmis ir keptais kiaušiniais
Troškinta kiauliena su grikiais
BBQ Sumuštinis su šonkauliukais

Previous Post: « Jautienos kukuliai su morkų įdaru
Sekantis įrašas: Pomidorų bei cukinijų lazanija »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt