• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Užkepėlė su faršu ir mozzarella sūriu

2011-01-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*350g jautienos faršo
*200g mozzarella sūrio
*250g konservuotų pomidorų (savose sultyse)
*1 paprika
*2 v.š. aliejaus
*1 svogūnas
*500g spagetti makaronų
*druska ir pipirai
*2 skiltelės česnako

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame faršą bei smulkintą svogūną. Kepame mėsą apie 5 minutes. Po 5 minučių beriame truputį druskos ir pipirų, sudedame pjaustytą papriką, smulkintą česnaką, užpilame konservuotais pomidorais ir dar porą minučių kepame.
Paruoštą padažą pilame ant nusausintų spageti makaronų, išmaišome viską ir supilame į kepimo indą, išteptą šaukštu aliejaus. Ant viršaus išdėliojame riekėmis pjaustytą mozzarella sūrį ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 15 minučių.
Užkepėlę su faršu ir mozzarella sūriu patiekiame šiltą.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, faršas, jautiena, makaronai, mozzarella sūris, paprika, svogūnai, užkepėlė

Panašūs receptai

Alaus čili
Alaus čili
Įdaryta paprika
Įdaryta paprika
paprastas cili
Paprastas čili

Previous Post: « Burokėlių lapelių garnyras
Sekantis įrašas: Arugulos salotų brusketa (bruschetta) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt