Ingridientai
- 350g makaronų
- 150g ančiuvių filė
- 5 pomidorai
- 2 svogūnai
- 1 a.š. cukraus
- 1 v.š. baltojo vyno acto
- 3 v.š. aliejaus
- 70g parmezano sūrio
- druska ir pipirai
Gaminimas
:
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Vieną svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, o kitą labai plonais pusžiedžiais.
Pomidorus supjaustome riekelėmis ir sudedame į keptuvę su įkaitintu sviestu. Kepame pomidorus apie 4-5 minutes ant stiprios ugnies. Į keptuvę sudedame kubeliais pjaustytą svogūną, beriame druskos ir pipirų, cukrų, pilame actą, išmaišome ir kepame 8 minutes.
Patiekdami dedame makaronų į lėkštę, ant viršaus dedame kelis šaukštus keptų pomidorų, ant pomidorų dedame žalio, pusžiedžiais pjaustyto svogūno, viską pabarstome tarkuotu parmezano sūriu ir ant viršaus dedame po kelias ančiuvių filė.
Parašykite komentarą