• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Saldus BBQ Padažas

2016-09-12 by Kulinarė 1 Comment

Saldus BBQ padažas

Ingridientai

  • 250 ml vandens
  • 1 valg. š. svogūnų miltelių
  • 1 valg. š. česnakų miltelių
  • 2 valg. š. obuolių sidro acto
  • 90g pomidorų pastos
  • 3/4 puodelio kečupo
  • 1 valg. š. Vorčesterio padažo
  • 2 valg. š. citrinų sulčių
  • 60g cukraus
  • 1/2 valg. š. garstyčių miltelių
  • 1/2 valg. š. juodųjų pipirų
  • 2 arb. š. rūkytos paprikos
  • 1 arb. š. kumino

Gaminimas

  1. Sudėkite visus ingridientus į vidutinio dydžio puodą ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį ir, vis pamaišydami, leiskite padažui virti apie 45 – 60 minučių. Supilkite į stiklainį ir leiskite atvėsti.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakų milteliai, citrinų sultys, cukrus, garstyčių milteliai, juodieji pipirai, kečupas, kuminas, obuolių actas, pomidorų pasta, rūkyta paprika, svogūnų milteliai, vanduo, Vorčesterio padažas

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai
Sekantis įrašas: Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt