• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafioro salotos su kaparėliais

2010-04-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalafioro salotos su kaparėliais

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Petražolių – 10g
  • Žiedinių kopūstų – 1vnt.
  • Citrinų – 1vnt.
  • Kaparėlių – 4 šaukštai
  • Juodųjų alyvuogių – 50g

Gaminimas

  1. Susmulkintą žiedinį kopūstą dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir 7 minutes paverdame, kad truputį suminkštėtų. Svarbiausia nepervirti, kad nebūtų minkštas.
  2. Kol kalafioras verda, supjaustome alyvuoges.
  3. Apvirtą žiedinį kopūstą perpilame šaltu vandeniu ir leidžiame nuvarvėti vandeniui.
  4. Didesniame inde kalafiorus aplaistome citrinos sultimis, dedame druskos ir pipirų pagal skonį, pilame 3 v.š. aliejaus, sudedame pjaustytas alyvuoges, petražoles ir saują kaparėlių. Viską išmaišome.
  5. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos, Užkandžiai Tagged With: aliejus, alyvuogės, citrina, kalafioras, kaparėliai, petražolė

Panašūs receptai

Vištienos salotos su ananasais
Vištienos salotos su ananasais
Silkės ir morkų salotos
Silkės ir morkų salotos
Kaprese salotų iešmeliai
Kaprese salotų iešmeliai

Previous Post: « Orzo mišrainė
Sekantis įrašas: Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt