• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Obuolių sriuba su kariu

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Obuolių sriuba

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos sultinio – 700ml
  • Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Gvazdikėlių – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Cinamono – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Obuolių – 3vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Obuolius nulupame, išimame sėklas bei supjaustome.
  2. Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus, beriame pipirų, druskos, kario prieskonius, gvazdikėlius ir cinamoną.
  3. Pakepame apie 1-2 minutes ir užpilame sultiniu.
  4. Į sultinį sudedame obuolius. Sultinį verdame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja obuoliai.
  5. Išvirus obuoliams, nuimame nuo ugnies puodą ir sriubą sutriname elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
  6. Supilame citrinų sultis, išmaišome ir patiekiame.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: cinamonas, citrina, gvazdikėliai, karis, obuolys, sultinys, sviestas, svogūnai

Panašūs receptai

Moliūgų sriuba su sūriu
Kreminė brokolių ir bulvių sriuba
Kreminė brokolių ir bulvių sriuba
Airiška svogūnų sriuba
Airiška svogūnų sriuba

Previous Post: « Silkė su virtomis morkomis
Sekantis įrašas: Troškinti rauginti kopūstai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt