• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Užkandinės bandelės su pelėsiniu sūriu

2013-03-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Uzkandines bandeles su pelesiniu suriu

Ingridientai

  • tešlos
  • 150 pelėsinio sūrio (mėlynojo pelėsio)
  • druska

Gaminimas

Kad bandelės būtų mažos ir vienodos, šiam kepiniui pagaminti panaudosime įrankį koldūnams gaminti.

Tešlą plonai iškočiojame ir jį klojame ant koldūnų gaminimo formelės. Į kiekvieną duobutę dedame po gabaliuką pelėsinio sūrio.

Iškočiojame antrą lakštą tešlos ir ją klojame ant tešlos su sūriu. Košėlu užkočiojame gerai tešlą, kad sukibtų kraštai, išimame paruoštas mažąsias bandeles ir jas truputį pabarstome druska.

Išklojame kepimo skardą kepimo popieriumi ir išdėliojame bandeles.

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių, dedame skardą su paruoštomis bandelėmis ir kepame apie 15-20 minučių.

Bandeles patiekiame kaip užkandį.

 

 

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Užgavėnių patiekalai Tagged With: pelėsinis sūris, tešla

Panašūs receptai

Tepamas ridikėlių kremas
Kopūstų ir grybų pyragas
Salierų blynai su padažu

Previous Post: « Marinuoti svogūnėliai
Sekantis įrašas: Vištienos kepsneliai su morkomis ir petražolėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt