• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrūs moliūgo keksiukai su Brie sūriu

2013-04-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g moliūgo
  • 50g Brie sūrio
  • 3 kiaušiniai
  • 150g sviesto
  • 150-180g miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. smulkinto čili pipiro ar 0,25 a.š. čili miltelių
  • skiltelė česnako
  • 0,25 a.š. cukraus
  • druska
  • saulėgrąžos bei sėmėnys ar moliūgo sėklos (nebūtina)

Gaminimas

Moliūgą nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į elektrinį smulkintuvą kartu su skiltele česnako, čili prieskoniais ir susmulkiname viską.

Kambario temperatūros sviestą išplakame su kiaušiniais. Į plakinį sudedame miltus, kepimo miltelius, cukrų bei žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome. Sudedame sutrintą moliūgą ir dar kartelį viską išmaišome iki vientisos masės.

Į keksiukų kepimo formeles pilame paruoštos moliūgų tešlos (pilame iki pusės). Dedame po gabaliuką Brie sūrio per vidurį ir ant viršaus pilame dar moliūgų tešlos. Viršų pabarstome sėklomis.

Į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, dedame keksiukus  ir kepame apie 20 minučių.

Aštrius moliūgo keksiukus su Brie sūriu patiekiame tiek šiltus tiek atvėsusiu. Kekesiukai bus minšti, purūs ir drėgni.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Pyragėliai ir bandelės

Panašūs receptai

Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos
Greita brusketa puryčiams
Greita brusketa puryčiams

Previous Post: « Pikantiški naminiai spirgučiai
Sekantis įrašas: Kiaulienos kepsniai su paprikomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt