• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Brusketa su pomidorais ir bazilikais

2011-02-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4-5 pomidorai
  • 50g baziliko lapelių
  • 50ml balzamiko acto
  • 60g parmezano sūrio
  • 8 skiltelės česnako
  • 100ml aliejaus
  • druska ir pipirai
  •  skrudinta duona

Gaminimas


Į keptuvę pilame 3 v.š. aliejaus ir įkaitiname. Sudedame smulkintus česnakus ir kepame juos apie porą minučių. Iškepus sudedame juos į dubenį,kad atvėstų.
Pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į dubenį su keptais česnakais. Kartu suberiame tarkuotą parmezano sūrį, beriame druskos ir pipirų. Atskirame dubenėlyje su šaukštu aliejaus sutriname baziliko lapelius ir sudedame juos į dubenį su pomidorais. Viską gerai išmaišome.
Paruoštą pagardą dedame ant skrudintos duonos ir patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Paštetai ir įvairūs aptepai Tagged With: aliejus, balzamiko actas, bazilikas, česnakas, duona, parmezano sūris, pomidorai

Panašūs receptai

Morkų aptepas (brusketa)
Brusketa su sūriu ir gelsve
Briedžiukų paštetas (užkandis prie vyno)

Previous Post: « Vištiena su baklažanu ir sūriu
Sekantis įrašas: Makaronai su paprika ir faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt