• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Pyragėliai su sūriu

2011-04-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g miltų
*0,5 a.š. druskos
*150ml vandens
*50ml aliejaus
*0,5 a.š. kepimo miltelių
*1 v.š. sausų mielių
*1 kiaušinio trynys
*2 svogūnai
*300g mozzarella sūrio ar fermentinio sūrio
*1 v.š. miltų (įdarui)
*150ml grietinėlės
*1 kiaušinis (įdarui)
*2 v.š. sviesto

Gaminimas

Dubenyje sumaišome miltus su mielėmis, kepimo milteliais ir druska. Supilame vandenį ir aliejų ir rankomis išminkome tešlą ir šiltai ją padedame 1 valandai,kad tešla iškiltų.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą svogūną.Kepame apie 5-8 minutes. Suberiame į keptuvę šaukštą miltų, išmaišome. Pilame grietinėlę ir dar porą minučių kaitiname. Keptus svogūnus su grietinėle atvėsiname.
Sutarkuojame sūrį ir sudedame į dubenį su keptais svogūnais. Į įdarą dedame kiaušinį (žalią) ir gerai išmaišome viską.
Tešlą iškočiojame 0,7cm storio. Imame norimo skersmens indą ir išspaudžiame iš tešlos apvalias formeles, į kurių vidurį dedame po šaukštą įdaro. Užspaudžiame pyragėlių kraštelius taip kad kepant neatsidarytų ir neišbėgtų įdaras.
Įkaitiname orkaitę iki 180-190 laipsnių.
Sudedame pyragėlius į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi. Prieš dedame į orkaitę, visus pyragėlius aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir pabarstome sezamo sėklomis (nebūtina). Dedame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių.
Pyragėlius su sūriu patiekiame šiltus kaip užkandį.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Įvairūs užkandžiai, Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, grietinėlė, kepimo milteliai, kiaušiniai, mielės, miltai, mozzarella sūris, Patiekalai receptai, pyragėliai, receptas, sviestas, svogūnai, užkandis

Panašūs receptai

Pupelių paštetas su grybais
Pievagrybių ir kepenėlių paštetas
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su parmezano sūriu

Previous Post: « Makaronai su kalafioro ir sūrio padažu
Sekantis įrašas: Troškintos vištienos šlaunelės su paprikomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt