• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalendra

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalendra, tai salierinių šeimos vienmetis augalas, kurio sėklos bei lapeliai naudojami kaip prieskonis.
Kalendros lapelių skonis labai skiriasi nuo grūdelių, kurie dažniausiai naudojami paskaninti dešras, duonos gaminius, konservus, silkės patiekalus ar marinatus. Žali lapeliai naudojami troškiniams, sriuboms, salotoms, padažams.
Indų virtuvėje kalendra atlieka vieną iš pagrindinių vaidmenų.
Vartoti tinka su: kariu, žuvimi, kumpiu, ėriena, kiauliena, pomidorais, kalakutiena, lęšiais, avinžirniais, žirniais, pupomis.

Kategorijos:Blogas Tagged With: kalendra, prieskoniai

 

Panašūs receptai

Marcipanas
Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija
Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Žuvies sultinys
Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

Previous Post: « Bulvių ir porų užkepėlė su mėsos kukuliais
Sekantis įrašas: Morkų paštetas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt