• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalendra

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalendra, tai salierinių šeimos vienmetis augalas, kurio sėklos bei lapeliai naudojami kaip prieskonis.
Kalendros lapelių skonis labai skiriasi nuo grūdelių, kurie dažniausiai naudojami paskaninti dešras, duonos gaminius, konservus, silkės patiekalus ar marinatus. Žali lapeliai naudojami troškiniams, sriuboms, salotoms, padažams.
Indų virtuvėje kalendra atlieka vieną iš pagrindinių vaidmenų.
Vartoti tinka su: kariu, žuvimi, kumpiu, ėriena, kiauliena, pomidorais, kalakutiena, lęšiais, avinžirniais, žirniais, pupomis.

Kategorijos:Blogas Tagged With: kalendra, prieskoniai

 

Panašūs receptai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien
Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę
Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę
Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“
Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Previous Post: « Bulvių ir porų užkepėlė su mėsos kukuliais
Sekantis įrašas: Morkų paštetas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt