• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kaparėliai

2010-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Kaparėliai

Kaparėliai – daugiametis augalas, kilęs iš Azijos, tačiau labai paplitęs senovės Romoje bei Graikijoje, kur jų pumpurus naudojo kaip prieskonius. Kaparėlių pumpurai naudojami džiovinti, sūdyti ir marinuoti. Skonis jų pikantiškas: sūrumas persipynęs su rūgštumu bei kartoku skoniu.

Kaparėliai dažnai naudojami ruošiant padažus, salotoms bei mišrainėms. Marinuoti kaparėliai ypač dera su žuvies ar jautienos patiekalais. Sūdyti dažniausiai patiekiami prie šaltų patiekalų.

Kategorijos:Blogas Tagged With: jautiena, kaparėliai, mišrainė, padažas, Patiekalai receptai, pomidorų sultys, receptas, salotos, top receptai

 

Panašūs receptai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Žuvies sultinys
Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Previous Post: « Parmezano sūris
Sekantis įrašas: Aštri vištienos ir makaronų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt