• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Miso (Sojų pasta)

2010-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Miso, kitaip vadinama sojų pasta, gaminama iš sojos pupelių, kurios yra išverdamos, sūdomos, sutrinamos, ir tada maišomos su specialiu raugu ir laikomos statinėse, kuriose vyksta fermentacijos procesas. Pagal raugą miso galima skirstyti į :
1.kome – miso (raugas gaminamas iš ryžių) – pati populiariausia rūšis
2.mugi – miso (raugas gaminamas iš miežių)
3.mame – miso (raugas gaminamas iš sojos)

Miso pasižymi sūriu skoniu ir įvairiais rudais a šaukšt.alviais.
Sojų pasta dažniausiai naudojama kaip vienas svarbesnių prieskonių japonų virtuvėje. Joje gali būti marinuojama mėsa ir daržovės. Šis prieskonis įeina į daugybės tradicinių padažų sudėtį.

Kategorijos:Blogas Tagged With: miso, prieskoniai, sojų pasta

 

Panašūs receptai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Žuvies sultinys
Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Previous Post: « Paprastasis raudonėlis (Oreganas)
Sekantis įrašas: Agurkų salotos su riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt