• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Parmezano sūris

2010-04-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Parmezano sūris

Parmezano sūris – tai aštraus skonio kietasis sausas sūris, gaminamas iš nugriebto karvių pieno. Šis sūris gaminamas įvairiose pasaulio vietose, tačiau labiausiai vertinamas ir tikrasis sūris yra gaminamas Parmos ir Reggio regione ir vadinamas „Parmigiano-Reggiano“.

Parmezano sūris yra vartojamas labai plačiai kulinarijoje kaip priedas bei pagrindinis akcentas sriuboms, salotoms, padažams ir t.t. Daugiausia vartojamas tarkuotas.

Kategorijos:Blogas Tagged With: padažas, parmezano sūris, pienas, receptas, salotos, top receptai

 

Panašūs receptai

Marcipanas
Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija
Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Žuvies sultinys
Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

Previous Post: « Kreminis vištienos padažas
Sekantis įrašas: Kaparėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt