• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šifonade (Chiffonade)

2010-05-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Šifonade (Chiffonade)

Šifonade (Chiffonade) – tai maisto gaminimo technika, kurioje naudojamos lapinės daržovės ar lapiniai prieskoniai, supjaustyti specialiu būdu: suvyniojami ir pjaustomi, gaunant ilgas plonas juosteles.

Tokiu būdu dažniausiai pjaustomi: špinatai, bazilikai, agurklės, mėtos, rūgštynės, galima salotų lapus ir kitas lapines daržoves.

Kategorijos:Blogas Tagged With: daržovės, prieskoniai

 

Panašūs receptai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien
10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien
Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę
Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę
Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“
Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Previous Post: « Aštri kiauliena su pupelėmis
Sekantis įrašas: Pupelių brusketa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt