• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bounty Tortas

2020-01-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Bounty Tortas

Biskvitas:

  • 300g kakavinių sausainių
  • 180g sviesto
  • žiupsnis druskos

Kokoso sluoksnis:

  • 350g kokoso drožlių
  • 300g kondensuoto pieno
  • 30g želatinos
  • 2/3 stiklinės kokosų pieno (gali būti ir kitas jūsų mėgstamas)

Šokolado glajus:

  • 200g pieniško šokolado
  • 1/2 stiklinės kokoso pieno

Gaminimas:

  1. Sumalame sausainius iki smėlio konsistencijos.
  2. Ištirpiname sviestą garų vonelėje. Pilame sviestą į sausainius, beriame druskos ir gerai išmaišome.
  3. Ant kepimo popieriumi išklotos formos dedame masę ir tolygiai spaudžiant formuojame lygų biskvitą. Kepti 170 laipsnių orkaitėje 7 minutes.
  4. Želatiną užpilame kokoso pienu ir paliekame brinkti.
  5. Kokoso drožles išmaišome su kondensuotu pienu kol taps vientisa lipni masė.
  6. Želatiną ištirpiname garų vonelėje, supilame į kokosą ir greit išmaišome.
  7. Dedame kokoso masę ant biskvito, paviršių sulyginame šaukštu ar rankomis ir siunčiame poilsiauti dviems valandoms į šaldytuvą.
  8. Praėjus dviems valandoms atsargiai nuimame formos kraštus.
  9. Garų vonelėje tirpiname šokoladą su pienu. Užpilame tortą glajumi ir dedame dar valandėlei į šaldytuvą kol sustings.
  10. Skanaus!

Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„

Recepto autorius – paprastagaminti.

Įvertinkite receptą

Spauskite norėdami įvertinti.

Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:

Kategorijos:Desertai, Konkursas, Patiekalai ir jų receptai, Tortai

 

Panašūs receptai

Veganiškas Ledų Tortas "SNICKERS"
Veganiškas Ledų Tortas “SNICKERS”
Nekeptas šokoladinis maskarponės tortas
Nekeptas šokoladinis maskarponės tortas
Kokosų skonio keto sūrio tortas
Kokosų skonio keto sūrio tortas

Previous Post: « Salotos Su Krevetėmis
Sekantis įrašas: Vištiena Troškinta Kokosų Piene Su Špinatais Ir Kietuoju Sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt