REIKĖS:
- 70g pomidorų pastos
- 200g konservuotų smulkintų pomidorų be žievelės
- 400g konservuotų baltųjų pupelių pomidorų padaže
- 500g kiaulienos faršo
- 1 v.š grietinės
- 1 vnt. svogūno
- 2 skiltelių česnako
- 1 raudonos paprikos
- 2 vnt. mažų čili pipirų
- 100ml grietinėlės
- 30g mocarela sūrio
- 2 riekelių prancūžiško česnakinio batono
GAMINIMAS:
- Į puodą sudėti pomidorų pastą, konservuotus pomidorus, pupeles ir išmaišyti.
- Keptuvėje pakepinti faršą (naudojau kiaulienos prieskonius, peristaldą, karį ir 1 a.š. grietinės). Faršui iškepus sudėti į puodą prie kitų produktų
- Pakepinti svogūną, česnaką, raudoną papriką ir čili pipiriukus. Daržovėms iškepus sudėti į puodą.
- Pabarstyti druskos ir pipirų bei išmaišyti. Tuomet puodą statyti ant silpnos ugnies ir troškinti apie 30 minučių.
- Iki pabaigos likus 5 minutėms supilti grietinėlę ir troškinti dar 10 minučių.
- Patiekti su tarkuotu mocarela sūriu ir česnakiniu batonu
- Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„
Recepto autorė – Mar Tina.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą