
Reikės:
- 1/2 balto pyrago pynutės
- 100g balto cukraus
- 100g rudojo cukraus
- 2 kiaušinių
- 50g kokoso drožlių
- 200 ml kokosų pieno
- 150 ml grietinėlės
- 1 a. š cinamono
- 1 a.š. Vanilinio cukraus
- 2 obuolių
- 70 g sviesto
Gaminimas:
1. Keksiukų formeles patepu sviestu.
2. Dedu kubeliais pjaustytą pyragą.
3. Kitame inde išplaku kiaušinius su rudu cukrumi, pienu ir grietinėle.
4. Dedu vanilinį cukrų, cinamoną, kokosus ir užpilu ant pyrago kubelių.
5. Keptuvėje išlydau sviestą su cukrumi ir dedu obuolius.
6. Kai karamelizuojasi uždedu ant keksiukų viršaus ir dedu į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepu 35-40 min.
7. Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„
Recepto autorė – Viktorijai Kubiliutei.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą