• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Morkų Pudingas

2020-01-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Morkų Pudingas

Pudingas:

  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 400ml grietinėlės
  • 200 ml pieno
  • 400 gr natūralus graikiškas jogurtas
  • 200 gr morkų
  • 20 gr bespalvės želatinos ( ištirpinta 4 šaukštuose karšto vandens)

Karamelės sirupas:

  • 200 gr cukraus
  • 100 ml vandens
  • 40 gr smulkiai tarkuotų morkų

Gaminimas:

  1. Sumaišykite pieną ir morkas į trintuvėje. Maišykite 3 minutes.
  2. Dėkite mišinį į puodą ir įpilkite kondensuoto pieno bei grietinėlės.
  3. Virkite šį mišinį, kol susidarys kremas. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite bespalvę želatiną.
  4. Maišykite, kol šiek tiek atvės, tada supilkite mišinį į trintuvą ir įpilkite jogurto. Maišykite 2 – 3 minutes.
  5. Sutepkite formą augaliniu aliejumi. Supilkite mišinį. Įdėkite į šaldytuvą ir palikite 3 – 4 valandas.
  6. Pavirkite cukrų, leiskite jam ištirpti.
  7. Tada įpilkite vandens ir morkas. Maišykite ir virkite keletą minučių, kol sutirštės.
  8. Atsargiai išimkite pudingą.
  9. Ant pudingo supilkite karamelės sirupą.
  10. Skanaus!

Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„

Recepto autorė – Tatiane Soares Ruikis.

Įvertinkite receptą

Spauskite norėdami įvertinti.

Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:

Kategorijos:Desertai, Konkursas, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai

 

Panašūs receptai

Snikerinis Pyragas
Snikerinis Pyragas
Duonos Pudingas
Duonos Pudingas
Varškės vyniotinis
Varškės vyniotinis

Previous Post: « Čili sriuba
Sekantis įrašas: Vištienos Kotletai – Blyneliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt