
Reikės:
- 350g Selga vanilinių sausainių
- 130g sviesto
- 60g riešutų sviesto
- 75g migdolų ir žemės riešutų mikso
- 100g pieniško šokolado
- 100g juodo šokolado
- 1 ind. rududu
Gaminimas:
1.Sviestą ir riešutų sviestą išlydome ir sumaišome. Sausainius ir riešutus sutriname ir sumaišome su sviestu.
2. Skardą ištiesiame kepimo popieriumi. Sausainių masę dedame į skardą, ir išlyginame kad sausainiai tolygiai pasiskirstytų po skardą.
3. Šokoladą ir rududu išlydome ir pilame į skardą.
4. Ant viršaus papuošimui galima dėti kapoto šokolado ir riešutų.
5. Kepame 180°C orkaitėje apie 20min.
6. Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„
Recepto autorė – Garbanotai Virtuvei.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą