INGRIDIENTAI:
- Vištienos 3 ketvirčiai
- Morkos 4-5 vnt.
- Agurkai 2 vnt.
- Medus 1 valg. š.
- Česnakai 4 skiltelės
- 50gr. sviesto
- Pomidorų padažas 2 valg. š.
- Sojų padažas 2 valg. š.
- Druska
Gaminimas:
- Vištienos ketvirčius nukaulinkite ir supjaustykite kubeliais, pakepinkite kartu su išspaustomis česnako skiltelėmis, uždenkite troškintuvą dangčiu ir kepkite, kol gražiai apskrus.
- Pakepinus suberkite griežinėliais pjaustytas morkas, įdėkite sviesto ir troškinkite ant nedidelės ugnies, kol viskas suminkštės.
- Vėliau sudėkite šiaudeliais pjaustytus žalius agurkus, medų, pagal skonį prieskonius, druską, įpilkite pomidorų ir sojų padažus, išmaišykite ir truputį pakaitinkite.
- Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„
Recepto autorė – Vilei Vandenis.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą