• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinys Su Vištienos Ketvirčiais, Morkomis Ir Agurkais

2020-01-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Troškinys Su Vištienos Ketvirčiais, Morkomis Ir Agurkais

INGRIDIENTAI:

  • Vištienos 3 ketvirčiai
  • Morkos 4-5 vnt.
  • Agurkai 2 vnt.
  • Medus 1 valg. š.
  • Česnakai 4 skiltelės
  • 50gr. sviesto
  • Pomidorų padažas 2 valg. š.
  • Sojų padažas 2 valg. š.
  • Druska

Gaminimas:

  1. Vištienos ketvirčius nukaulinkite ir supjaustykite kubeliais, pakepinkite kartu su išspaustomis česnako skiltelėmis, uždenkite troškintuvą dangčiu ir kepkite, kol gražiai apskrus.
  2. Pakepinus suberkite griežinėliais pjaustytas morkas, įdėkite sviesto ir troškinkite ant nedidelės ugnies, kol viskas suminkštės.
  3. Vėliau sudėkite šiaudeliais pjaustytus žalius agurkus, medų, pagal skonį prieskonius, druską, įpilkite pomidorų ir sojų padažus, išmaišykite ir truputį pakaitinkite.
  4. Skanaus!

Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„

Recepto autorė – Vilei Vandenis.

Įvertinkite receptą

Spauskite norėdami įvertinti.

Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:

Kategorijos:Konkursas, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Vištienos Kotletai - Blyneliai
Vištienos Kotletai – Blyneliai
Vištiena Troškinta Kokosų Piene Su Špinatais Ir Kietuoju Sūriu
Vištiena Troškinta Kokosų Piene Su Špinatais Ir Kietuoju Sūriu
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis

Previous Post: « Juodųjų Pupelių Burgeris Su Daržovėmis
Sekantis įrašas: Duonos Pudingas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt