• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Veganiškas Ledų Tortas „SNICKERS“

2020-01-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Veganiškas Ledų Tortas "SNICKERS"

Pagrindas:

  • 160 g sausainių
  • 4 valg. š. kokosų aliejaus

Įdaras:

  • 1250 ml (680 g) vanilinių ledų
  • 1/2 st. riešutų sviesto, ištirpinto
  • 1/2 st. kepintų ir sūdytų žemės riešutų, stambiai sukapotų

Karamelė:

  • 3 valg. š. riešutų sviesto, ištirpinto
  • 1 valg. š. kokosų aliejaus, ištirpinto

Papuošimui:

  • 40 g juodojo šokolado, ištirpinto
  • 1/2 st. kepintų ir sūdytų žemės riešutų, stambiai sukapotų

Gaminimas:

  1. Sausainius susmulkinti iki trupinių, sumaišyti su ištirpintu kokosų aliejų. Į 22 cm pyrago formos apačią įdėti kepimo popierių.
  2. Suberti sausainius į formą, išlyginti.
  3. Atitirpinti ledus, kad juos būtų lengva išmaišyti. Perkelti į didelį indą.
  4. Karamelė: indelyje sumaišyti ištirpintą riešutų sviestą ir kokosų aliejų.
  5. Į ledus supilti riešutų sviestą, 1/2 st. riešutų. Supilti į kepimo formą.
  6. Ant viršaus apšlakstyti keliais šaukštais karamelės, užberti 1/2 st. riešutų, apšlakstyti šokoladu, likusia karamele.
  7. Tortą įdėti į šaldymo kamerą mažiausiai 4 val.
  8. Skanaus!

Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„

Recepto autorė – Aušra.

Įvertinkite receptą

Spauskite norėdami įvertinti.

Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:

Kategorijos:Desertai, Konkursas, Patiekalai ir jų receptai, Tortai

 

Panašūs receptai

Bounty Tortas
Bounty Tortas
ŠOKOLADO IR MĖTŲ PUTĖSIŲ TORTAS
ŠOKOLADO IR MĖTŲ PUTĖSIŲ TORTAS
Snickers tortas
Snickers tortas

Previous Post: « Įdarytos Saldžiosios Bulvės
Sekantis įrašas: Juodųjų Pupelių Burgeris Su Daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt