Reikės:
- 500 gr vištienos
- Apie 300 gr kokosų pieno (kreminio)
- Kelių saujų špinatų
- Kietojo sūrio
Prieskoniams:
- saldžioji paprika
- rūkyta paprika
- bazilikai
- ciberžolė
- druska
- kubelis daržovių sultinio
Gaminimas:
- Vištieną užmarinuojame su prieskoniais ir paliekame bent 30 min.
- Apkepiname vištieną, kad truputį apskrustų.
- Įpilame kokosų pieną ir patroškiname apie 10 min.
- Suberiame špinatus ir palaukiame kol sukris.
- Suberiame dar prieskonių ir daržovių kubelį.
- Suberiame sūrį ir išmaišome.
- Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„
Recepto autorė – Natalija.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą