• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vyšniniai Macarons Su Citrininiu Kremu

2020-01-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Vyšniniai Macarons Su Citrininiu Kremu

Tešlai:

  • 75gr. kiaušinių baltymų
  • 100gr. migdolų miltų
  • 110gr. cukraus pudros
  • 35gr. cukraus
  • 2 arb. šaukšteliai vyšnių sulčių
  • 2 lašeliai vyšninės spalvos valgomųjų dažų

Kremui:

  • 100ml augalinės grietinėlės
  • 100gr. kambario temperatūros sviesto
  • 100gr. cukraus pudros
  • 2 arb. šaukšteliai citrinos sulčių.

Gaminimas:

  1. Išplakti kiaušinių baltymus, palaipsniui pilant cukrų, iki standžių morenginių putų.
  2. Palaipsniui į baltymus įsijoti migdolų miltus su cukraus pudra ir palengva išmaišyti, supilti vyšnių sultis ir įlašinti dažų ir pamaišyti, kol gausis masė, bėganti nuo mentelės kaip tiršta grietinė.
  3. Ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos konditeriniu maišeliu išspausti apvalius sausainiukus, palaukti apie 45min. kol apdžius jų paviršius ir kepti apie 15-20 min 170 laipsnių orkaitėje, kol pasirodys sijonėliai. Atvėsinti ir sulipinti pasiruoštu kremu.
  4. Kremui: išplakti sviestą, grietinėlę su cukraus pudra, įpilti citrinos sulčių ir išmaišyti.
  5. Įdaryti macaronus, padėti į šaldytuvą kokiai valandai ir skanauti su kava.
  6. Skanaus!

Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„

Recepto autorė – Simona Žižytė .

Įvertinkite receptą

Spauskite norėdami įvertinti.

Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:

Kategorijos:Desertai, Konkursas, Patiekalai ir jų receptai, Sausainiai

 

Panašūs receptai

Sausainiai su šokolado gabaliukais
Grikių miltų šokoladiniai sausainiai
Grikių miltų šokoladiniai sausainiai
Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis
Veganiški kokoso skonio sausainiai su spanguolėmis

Previous Post: « Šokoladinis Suflė Be Kiaušinių
Sekantis įrašas: Saldainiai Be Cukraus »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt