• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri vištienos lazanija

2010-05-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštri vištienos lazanija

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 100g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pieno – 100ml
  • Vištienos – 400g
  • Pomidorų padažo – 2 šaukštai
  • Parmezano sūrio – 100g
  • Kvietinių miltų – 10g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Salierų – 2vnt.
  • Čili pipirų – 2vnt.
  • Konservuotų kukurūzų – 200g
  • Lazanijos lakštų – 9vnt.
  • Paprikų – 2vnt.

Lazanija – tai įdarytas makaronų apkepas. Šis patiekalas įdaromas su labai įvairiais produktais: mėsa, tunu, daržovėmis, sūriais, špinatais ir t.t. Tai vienas iš tradicinių italų patiekalų.

Gaminimas

  1. Išvirkite vištieną ir supjaustykite gabalėliais.
  2. Lazanijos lakštus apverdame kelias minutes, kad būtų minkštesni.
  3. Paprikas nuplauname ir išimame sėklas. Supjaustome nestoromis juostelėmis. Dedame į įkaitintą keptuve su 2 valg. š. aliejaus ir kepame kelias minutes, kol apskrus. Baigiant kepti paprikoms, sudedame smulkintus (be sėklų) čili pipirus, kartu dedame pjaustytą vištieną, pora minučių pakepame, kad aštrumas įsigertų į vištieną.
  4. Inde elektriniu maišytuvu išmaišome grietinę, pieną, miltus ir kiaušinį, žiupsnelį druskos ir pipirų.
  5. Į kepimo indą dedame tris lakštus lazanijos (jei kepimo indas mažesnis ar didesnis, dėti tiek, kad išklotumėte indą). Dedame sluoksnį vištienos su paprikomis, pilame pusę indelio kiaušinio ir grietinės plakinio, pusę visų pjaustytų salierų, pabarstome sauja kukurūzų ir tarkuotu sūriu sūrio. Uždengiame kitu sluoksniu makaronų ir vėl paeiliui dedame priedus (vištiena, plakinys, salieras, kukurūzai ir sūris).
  6. Uždengus paskutinį sluoksnį lazanijos makaronų aptepame juos pomidorų padažu, suberiame kukurūzus ir pabarstome likusiu sūriu sūriu.
  7. Kepame 40-45 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Kepti geriausia būtų inde su dangčiu, kad patiekalas neišdžiūtų.

Kategorijos:Apkepai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, čili pipiras, grietinė, kiaušiniai, kukurūzai, lazanija, makaronai, miltai, Monterey Jack sūris, padažas, paprika, pienas, salieras, vištiena

 

Panašūs receptai

Lazanija su vištiena
Lazanija su vištiena
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu

Previous Post: « Žuvies kotletai
Sekantis įrašas: Grybų lazanija »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt