• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Apkeptų dešrelių troškinys su pomidorais ir alyvuogėmis

2011-04-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g žalių kiaulienos dešrelių
  • 100g juodųjų alyvuogių
  • 1 svogūnas
  • 400g vyšninių pomidorų
  • 3 skiltelių česnako
  • 3 v.š. sviesto
  • 200ml sultinio
  • 1 a.š. raudonėlio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname keptuvę su 1 v.š. sviesto ir sudedame žalias kiaulienos dešreles, kurias ant vidutinės ugnies kepame apie 5 minutes dažnai apversdami. Iškeptas dešreles perpjauname į kelias dalis ir sudedame į puodą.
Išlydome likusį sviestą keptuvėje ir sudedame smulkintą svogūną bei česnaką ir kepame viską 2-4 minutes. Sudedame ketus svogūnus su česnaku į puodą su dešrelėmis.
Į tą pačią keptuvę sudedame vyšninius pomidorus ir ant stipresnės ugnies truputį apskrudiname juos. Sudedame pomidorus į puodą.
Sudedame alyvuoges į puodą, viską užpilame sultiniu, beriame raudonėlį, druskos ir pipirų, išmaišome atsargiai ir uždengę puodą, ant silpnos ugnies, troškiname viską apie 30-40 minučių.
Apkeptų dešrelių troškinį su pomidorais ir alyvuogėmis patiekiame šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: alyvuogės, česnakas, dešrelės, pomidorai, raudonėlis, sultinys, sviestas, svogūnai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Daržovių troškinys kokosų piene
Daržovių troškinys kokosų piene
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Alaus čili
Alaus čili

Previous Post: « Paplotėliai su svogūnų laiškais
Sekantis įrašas: Kepti šprotai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt