Ingridientai
- 400g žalių kiaulienos dešrelių
- 100g juodųjų alyvuogių
- 1 svogūnas
- 400g vyšninių pomidorų
- 3 skiltelių česnako
- 3 v.š. sviesto
- 200ml sultinio
- 1 a.š. raudonėlio
- druska ir pipirai
Gaminimas
Įkaitiname keptuvę su 1 v.š. sviesto ir sudedame žalias kiaulienos dešreles, kurias ant vidutinės ugnies kepame apie 5 minutes dažnai apversdami. Iškeptas dešreles perpjauname į kelias dalis ir sudedame į puodą.
Išlydome likusį sviestą keptuvėje ir sudedame smulkintą svogūną bei česnaką ir kepame viską 2-4 minutes. Sudedame ketus svogūnus su česnaku į puodą su dešrelėmis.
Į tą pačią keptuvę sudedame vyšninius pomidorus ir ant stipresnės ugnies truputį apskrudiname juos. Sudedame pomidorus į puodą.
Sudedame alyvuoges į puodą, viską užpilame sultiniu, beriame raudonėlį, druskos ir pipirų, išmaišome atsargiai ir uždengę puodą, ant silpnos ugnies, troškiname viską apie 30-40 minučių.
Apkeptų dešrelių troškinį su pomidorais ir alyvuogėmis patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą