Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Ingredientai:
- Kelios saujelės sultenių
- 60g Tofu su bazilikais (Galima naudoti ir su kitais priedais)
- 1/2 didelis avokadas
- 4-5 vyšniniai pomidorai
- 7-8 didelės juodosios alyvuogės
- 5-6 jelapeno paprikos griežinėliai
- Sauja karijų riešutų
Padažas:
- 1 v.š. avokadų aliejaus (galima ir kitą)
- 1 v.š. citrinos sulčių
- Žiupsnis druskos
- Saldžiosios garstyčios (pagal skonį)
Paruošimas:
- Salotų ingredientai supjaustomi norimo dydžio gabalėliais.
- Avokadų aliejus, citrinos sultys ir druska išmaišomi tarpusavyje.
- Gautas padažas pilamas ant salotų.
- Pabarstoma riešutais ir apšlakstoma garstyčiomis.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą