• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

AŠTRUS KREVEČIŲ DUBENĖLIS

2021-07-22 by Kulinarė Palikti komentarą

AŠTRUS KREVEČIŲ DUBENĖLIS

Šie aštrūs dubenėliai su krevetėmis puikiai tiks norintiems išbandyti naujų azijietiškų skonių. Patiekalas lengvas, skanus ir maistingas. Būtent tai, ko reikia geram dienos valgiui.

Aštriems krevečių dubenėliams reikės:

  • 1 pakelio ryžių
  • 1 batato (saldžiosios bulvės)
  • Stiklinės sojų pupelių
  • Stiklinės šaldytų mangų, pjaustytų kubeliais (galima naudoti ir šviežius)
  • 225g šaldytų baltakojų blyškiųjų krevečių
  • 1 v.š. raudonojo kario pastos
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus

Patiekimui prie krevečių dubenėlių reikės:

  • Žaliosios citrinos
  • Sezamo sėklų
  • Wakame jūros dumblių
  • Druskos

Paruošimas:

  1. Sūdytame vandenyje išverdami kubeliais pjaustyti batatai.
  2. Atskirame puode sūdytame vandenyje verdami ryžiai.
  3. Keptuvėje atšildomos krevetės, nupilamas vanduo, pilamas aliejus.
  4. Kepinama sudėjus pupeles, mangus, įdėjus šaukštą raudonojo kario pastos, išspaudus skiltelę citrinos sulčių.
  5. Kepinama dar apie 5 min. ant nedidelės ugnies.
  6. Išvirę ryžiai nupilami ir praskalaujami šaltu vandeniu (greitai, kad nespėtų atvėsti), dedami į dubenėlius, kurių galite įsigyti ir mūsų parduotuvėje.
  7. Šalia dedami virti batatai, wakame dumbliai, krevetės su priedais.
  8. Viskas pabarstoma sezamo sėklomis, patiekiama su citrina (negailėkit apšlakstyti, tikrai paryškins skonį).
  9. Skanaus!

Jeigu mėgstate krevetes, tuomet būtinai paragaukite krevečių karį arba gaivias salotas su krevetėmis.

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « AVIŽINĖ KOŠĖ SU ARBŪZU
Sekantis įrašas: Keptos pudingo skonio avižos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt