Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kiaulienos faršo – 300g
- Vandens – 100ml
- Čili pipirų – 0.5vnt.
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Makaronų – 350g
- Pomidorų padažo – 100g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Išvedame makaronus.
- Įkaitiname keptuvę ir sudedame mėsos faršą ir smulkintą svogūną. Kepame apie 10-15 minučių dažnai maišydami.
- Sumažinę ugnį sudedame smulkintą čili pipirą, pabarstome druska ir pipirais, dedame grietinę, pomidorų padažą bei pilame vandenį. Padažą gerai išmaišome ir uždengę kaitiname 5 minutes.
- Patiekiant į lėkštę dedame makaronų ir užpilame paruoštu mėsos padažu.
Dovile
labai skaniai gavosi 🙂