Restoranas Jūsų namuose arba gurmaniška vakarienė per 25 minutes!
Aštuonkojui reikės
- 2 vidutinių saldžiųjių bulvių
- 2 virtų vidutinių aštuonkojo čiuptuvų
- Sezoninių daržovių: smidrų/šparaginių pupelių/briuselio kopūstų
- valg. š. citrinos sulčių
- 6 skiltelių česnako
- Druskos
- Pipirų
- Malto pankolio
- Sviesto
- Alyvuogių aliejaus
- Pieno
Gaminimo eiga
- Išvirti saldžiąsias bulves.
- Virtus čiuptuvus apibarstyti druska, pipirais (negausiai), traiškytu česnaku (4 skiltelės), apšlakstyti citrinos sultimis.
- Palikti aštuonkojo čiuptuvus pasimarinuoti 5-10 minučių.
- Vienoje keptuvėje pakepinti svieste česnakus ir trumpai – apie 5-7 minutes pakepinti daržoves.
- Kitą keptuvę įkaitinti, pilti alyvuogių aliejų, dėti čiuptuvus ir kepti 2 min. iš vienos pusės, 1 min iš kitos pusės
- Bulves sutrinti su šlakeliu pieno ir kubeliu sviesto iki vientisos masės, berti 0.25 šaukštelio malto pankolio.
- Patiekti.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame Lunchtime Rituals.
Parašykite komentarą