• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštuonkojis su saldžiųjų bulvių piure

2021-12-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštuonkojis su saldžiųjų bulvių piure

Restoranas Jūsų namuose arba gurmaniška vakarienė per 25 minutes!

Aštuonkojui reikės

  • 2 vidutinių saldžiųjių bulvių
  • 2 virtų vidutinių aštuonkojo čiuptuvų
  • Sezoninių daržovių: smidrų/šparaginių pupelių/briuselio kopūstų
  • valg. š. citrinos sulčių
  • 6 skiltelių česnako
  • Druskos
  • Pipirų
  • Malto pankolio
  • Sviesto
  • Alyvuogių aliejaus
  • Pieno

Gaminimo eiga

  1. Išvirti saldžiąsias bulves.
  2. Virtus čiuptuvus apibarstyti druska, pipirais (negausiai), traiškytu česnaku (4 skiltelės), apšlakstyti citrinos sultimis.
  3. Palikti aštuonkojo čiuptuvus pasimarinuoti 5-10 minučių.
  4. Vienoje keptuvėje pakepinti svieste česnakus ir trumpai – apie 5-7 minutes pakepinti daržoves.
  5. Kitą keptuvę įkaitinti, pilti alyvuogių aliejų, dėti čiuptuvus ir kepti 2 min. iš vienos pusės, 1 min iš kitos pusės
  6. Bulves sutrinti su šlakeliu pieno ir kubeliu sviesto iki vientisos masės, berti 0.25 šaukštelio malto pankolio.
  7. Patiekti.
  8. Skanaus!

Už receptą dėkojame Lunchtime Rituals.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Avižinis pyragas su vynuogėmis
Sekantis įrašas: Tradicinis naminis batonas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt