Laikas atsinaujinti virtuvę? Užsukite į mūsų internetinę parduotuvę ir išsirinkite Jums patinkančius indus bei virtuvės reikmenis. Parduotuvę rasite čia.
Jums reikės:
- 500g Vištienos krūtinėlės
- 200g virtų avinžirnių
- 1 nedidelės morkos
- 1 raudonos paprikos
- 3 didelių pievagrybių
- 2 skiltelių česnako
- 1 a.š. kario pastos (geltonos)
- Kalendros
- Laimo
- Špinatų saujos
- Prieskonių
- Basmati/ ilgagrūdžių ryžių (garnyrui)
Gaminimas:
- Vištieną pakepinti su česnaku ir prieskoniais.
- Morkas, grybus supjaustyti puselėmis, dėti šalia apkeptos vištienos.
- Kai viskas apskrus, dėti papriką, įpilti vandens, įdėti kario pastą, užvirti, sumažinti ugnį ir troškinti.
- Troškinimo pabaigoje įdėti špinatus, virtus avinžirnius, kalendrą.
- Viską keleta minučių patroškinti kartu, įspausti laimo sulčių.
- Patiekti su ryžiais.
- Prieskonius galite varijuoti pagal save.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Eglei Markovskai.
Parašykite komentarą