Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 80g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Kiaušinių – 4vnt.
- Vandens – 750ml
- Cheddar sūrio – 80g
- Paprikų (raudonųjų) – 1vnt.
- Avižinių dribsnių (greito paruošimo) – 100g
Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.1 arbatinio šaukštelio
- Paprikų (raudonųjų) – 0.25vnt
- Avižų dribsnių – 30g
- Kiaušinių – 1vnt
- Svogūnų – 20g
- Druskos – 0.1 arbatinio šaukštelio
- Sūrio (Cheddar) – 40g
- Druskos – 0.2 arbatinio šaukštelio
- Sūrio (Cheddar) – 60g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.2 arbatinio šaukštelio
- Paprikų (raudonųjų) – 0.5vnt
- Avižų dribsnių – 60g
- Kiaušinių – 2vnt
- Svogūnų – 40g
- Svogūnų – 60g
- Druskos – 0.3 arbatinio šaukštelio
- Sūrio (Cheddar) – 80g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.3 arbatinio šaukštelio
- Paprikų (raudonųjų) – 0.75vnt
- Avižų dribsnių – 90g
- Kiaušinių – 3vnt
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Svogūnų – 80g
- Druskos
Parašykite komentarą