Ingridientai
- Cinamono – 1.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilės ekstrakto – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukraus (rudojo) – 1 šaukštas
- Cukinijų – 0.5 puodelio
- Avižų dribsnių – 0.33 puodeliai
- Chia sėklų – 6 arbatiniai šaukšteliai
- Žemės riešutų – 1 šaukštas
Gaminimas
- Į puodą dedame avižas, pilame vandenį santykiu 1:3 ir suberiame cinamoną. Dedame ant vidutinės ugnies ir leidžiame lengvai užvirti. Paliekame ~3 minutėms vis pamaišydami.
- Sudedame chia sėklas ir tarkuotą cukiniją. Nuolat maišydami paverdame dar apie 4 minutes, kol košė įgaus tinkamą konsistenciją.
- Nuimame nuo ugnies ir įmaišome cukrų bei vanilės ekstraktą.
- Patiekdami pabarstome kapotais riešutais. Galima pagardinti bananais ar uogomis.
- Skanaus!
Parašykite komentarą