• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bandelės su dešrele (hot dogai)

2010-12-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Bandelės su dešrele (hot dogai)

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Garstyčių – 8 arb. šaukšt.
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Cukraus – 1.5 arb. šaukšt.
  • Pomidorų padažo – 8 arb. šaukšt.
  • Kvietinių miltų – 600g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Rudonėlio – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Vandens – 200ml
  • Bazilikų (džiovintų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sausų mielių – 2.25 šaukšt.
  • Dešrelių – 1000g

Gaminimas

  1. Kiaušinį išplakame.
  2. Supilame miltus į dubenį ir sumaišome su mielėmis, cukrumi bei druska, raudonėliu ir baziliku.
  3. Iš miltų padarome „šulinį“ ir į jį supilame šiltą vandenį bei 2 šaukštus aliejaus. Išminkome tešlą. Tešlą reikia bent 5 minutes minkyti.
  4. Paruoštą tešlą uždengiame ir 30 minučių padedame į šiltą vietą, kad „iškiltų“.
  5. Įkaitiname keptuvę iki 180 laipsnių.
  6. Po 30 minučių imame tešlą ir padaliname ją į lygius, kumščio dydžio, gabaliukus, kuriuos suformuojame norimo dydžio pailgas bandeles.
  7. Bandeles dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir aptepame plaktu kiaušiniu. Dedame bandeles į orkaitę ir kepame apie 20 minučių (priklausomai nuo storio).
  8. Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame dešreles, kurias švelniai apskrudiname iš visų pusių.
  9. Iškeptas bandeles įpjauname išilgai ir įdedame apkeptą dešrelę. Dešrelę aptepame pomidorų padažu bei garstyčiomis.
  10. Bandeles su dešrelėmis (hot dogus) patiekiame tiek šiltus, tiek šaltus.

Kategorijos:Dešrainiai ir mėsainiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, cukrus, dešrelės, garstyčios, kiaušiniai, mielės, miltai, pomidorų padažas, raudonėlis, tešla

 

Panašūs receptai

Pusryčių burgeris
Pusryčių burgeris
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Naminis mėsainis
Naminiai mėsainiai

Previous Post: « Tiršta morkų ir ryžių sriuba
Sekantis įrašas: Virtų bulvių kugelis su įdaru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt