Ingridientai
- 2 (40cm) picos pagrindai
- 2-4 plonai pjaustytos šoninės juostelės
- 125 ml BBQ padažo
- 160 g tarkuoto sūrio
- 2 puodeliai smulkintos keptos vištienos gabaliukai
- 1 raudonoji paprika
- 100 g pievagrybių
- Sauja gražgarsčių
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 220°C.
Įkaitinkite nesvylančią keptuvę be aliejaus. Sudėkite šoninės gabalėlius ir apkepkite iš visų pusių 2-3 minutes, kol apskrus.
Sudėkite picos pagrindus į skardas. Ištepkite BBQ padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Pusę turimo sūrio pasilikite vėliau. Išdėliokite vištieną, pjaustytą papriką, svogūnus, pievagrybius bei šoninę ir apibarstykite likusiu sūriu.
Įdėkite į orkaitę ir kepkite 10-15 minučių arba kol pica gerai apskrus. Patiekdami apibarstykite gražgarstėmis.
Parašykite komentarą