
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 350g
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 3 šaukštai
- Česnako drožlių – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Briuselio kopūstų – 350g
Gaminimas
- Bulves išverdame su lupenomis.
- Briuselio kopūstus perpjauname pusiau.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame kopūstus, kuriuos kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.
- Į apkeptus kopūstus sudedame išvirtas bulves su lupenomis, dedame stambiai pjaustytą česnaką ir svogūną.
- Daržoves kepame dar 3 minutes, tada pabarstome druska bei česnako drožlėmis. Padidiname ugnį ir dar porą minučių kepame.
- Briuselio kopūstų garnyras puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
Parašykite komentarą