Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Bulvių – 1000g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
- Manų kruopų – 2 šaukštai
Gaminimas
- Bulves nulupame ir sutarkuojame.
- Kartu su bulvėmis sutarkuojame ir svogūną.
- Šoninę supjaustome plonomis juostelėmis.
- Į bulvių tarkius dedame druskos, manų kruopas, pilame 2 valg. š. aliejaus, sudedame šoninę ir gerai išmaišome.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame bulvių tarkius. Kepame po kelias minutes, kol blynai švelniai paruduos iš abiejų pusių.
- Patiekti su grietine.
Parašykite komentarą