• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulviniai blynai su porais ir burokėlių lapais

2011-04-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Bulviniai blynai su porais ir burokėlių lapais

Lengvi greitai paruošiami bulviniai blynai, kuriems puikaus skonio prideda poras su burokėlių lapais. Pagaminsite greitai ir visa šeima galės mėgautis šiais puikiais blynais.

Jei labiau esate mėsos mėgėjai, tuomet turite išbandyti mūsų bulvinius blynus su faršu.

Bulviniams blynams reikės

  • 10 bulvių
  • 200g burokėlių lapų
  • 1 poro
  • 1 kiaušinio
  • 2 valg. š. manų kruopų
  • aliejaus
  • druskos
  • pipirai

Gaminimas

  1. Bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka.
  2. Burokėlių lapelius (galima ir su koteliais, bet tokiu atveju, kotelius pjaustome labai smulkiai) supjaustome.
  3. Sudedame į dubenį su bulvių tarkiais.
  4. Porus susmulkiname ir sudedame į indą su bulvėmis ir burokėlių lapeliais.
  5.  Į tarkius dedame kiaušinį, manų kruopas, beriame druskos ir pipirų ir gerai viską išmaišome.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dideliu šaukštu dedame paruoštos bulvinių blynų tešlos.
  7. Kepame blynelius po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
  8. Bulvinius blynus su porais ir burokėlių lapais patiekiame šiltus su grietine.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, burokėliai, kiaušiniai, manų kruopos, poras

 

Panašūs receptai

Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Salierų blynai su padažu
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai

Previous Post: « Trinta aštri pomidorų sriuba
Sekantis įrašas: Rūkytų dešrelių šašlykai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt