• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulviniai blynai su špinatais

2011-04-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10 bulvių
  • 250g špinatų
  • 1 kiaušinis
  • 1 skiltelė česnako
  • 1,5 v.š. manų kruopų
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka (bulvine).
Špinatus nuplauname ir smulkiai supjaustome. Užverdame puslitrį vandens ir užpilame špinatus, kuriuos palaikome porą minučių karštame vandenyje ir nusausiname.
Į dubenį su bulvių tarkiais dedame manų kruopas, beriame druskos ir pipirų, dedame kiaušinį ir nusausintus nuplikytus špinatus. Įspaudžiame į blynų tešlą česnako skiltelę ir viską gerai išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dideliu šaukštu dedame paruoštos bulvių ir špinatų masės. Kepame blynus po 2-3 minutes iš abiejų pusių kol švelniai apskrunda.
Bulvinius blynus su špinatais patiekiame šiltus su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, kiaušiniai, manų kruopos, špinatai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Salierų blynai su padažu
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai

Previous Post: « Kepti sumuštiniai su morkomis ir sūriu
Sekantis įrašas: Aukštaitiški šonkauliukai su svogūnų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt