• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių apkepas su pieniškomis dešrelėmis

2011-02-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6 bulvės
  • 4 dešrelės
  • 1 svogūnas
  • 150g fermentinio sūrio
  • 4 kiaušiniai
  • 100ml pieno
  • 1 v.š. miltų
  • 2 skiltelės česnako
  • 4 v.š. aliejaus
  • petražolių (nebūtina)
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame bulves, kurias kepame apie 15 minučių, ant vidutinės ugnies dažnai maišydami.
Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
Kepimo indą ištepame likusiu aliejumi ir į jį sudedame smulkintą svogūną. Ant svogūno sudedame apkeptas bulves.
Dešreles supjaustome mažais griežinėliais ir suberiame ant bulvių kartu su smulkintu česnaku.
Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu bei miltais. Į plakinį beriame druskos ir pipirų, pusę tarkuoto sūrio, smulkintas petražoles. Plakinį supilame ant bulvių ir dešrelių. Dedame apkepą į orkaitę, kur kepame apie 25-35 minutes.
Likus kepti 5 minutėms, užbarstome likusį sūrį ir baigiame kepti.
Bulvių apkepą su pieniškomis dešrelėmis patiekiame šiltą su konservuotomis ar šviežiomis daržovėmis.

Kategorijos:Apkepai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, dešrelės, fermentinis sūris, kiaušiniai, miltai, petražolė, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tortilijų pyragas
Tortilijų pyragas
Keto varškės apkepas
Keto varškės apkepas
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Fri bulvytės su padažu
Sekantis įrašas: Jogurtinis pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt