Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Žiedinių kopūstų – 1vnt.
- Svogūnų laiškų – 50g
- Grietinės (30%) – 4 šaukštai
- Bulvių – 7vnt.
- Sviesto – 4 šaukštai
Gaminimas
- Bulves nuplauname ir išverdame su lupenomis. Neluptas jas pjauname į kelias dalis.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą kalafiorą, kurį ant silpnos ugnies kepame apie 8 minutes pamaišydami.
- Suminkštėjus kalafiorui sudedame pjaustytas bulves ir kepame porą minučių ant stipresnės ugnies.
- Daržoves pabarstome druska ir pipirais, dedame grietinės ir išmaišę dar 1-2 minutes “troškiname” ant vidutinės ugnies.
- Baigus ruošti garnyrą, suberiame į jį smulkintus svogūnų laiškus ir išmaišome.
- Garnyrą patiekiame šiltą su mėsos patiekalais.
Parašykite komentarą