Ingridientai
- 10 bulvių
- 1 didelė morka
- 1 svogūnas
- 150g špinatų
- 1 skiltelė česnako
- 2 v.š. grietinės
- 100ml kefyro
- 40-50g parmezano sūrio
- 50ml aliejaus
- 300g liesos kiaulienos
- druska ir pipirai
Gaminimas
:
Bulves ir morką nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
Špinatus susmulkiname ir sudedame į dubenį kartu su bulvėmis. Kartu sudedame smulkiai pjaustytą svogūną bei česnaką. Pilame kefyrą, sudedame grietinę, beriame druskos ir pipirų, sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išmaišome viską.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame nedideliais kubeliais pjaustytą mėsą, kurią kepame apie 5 minutes. Iškeptą mėsą sudedame į dubenį su daržovėmis ir dar kartą išmaišome.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Į kepimo indą sudedame kugelio masę ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 545-50 minutes.
Iškeptą kugelį patiekiame šiltą su grietine.
Parašykite komentarą