Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 100g
- Bulvių – 1000g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Pieno – 100ml
- Krapų – 3 šaukštai
- Rūkytų kiaulių ausų – 150g
Gaminimas
- Nuskustas bulves ir svogūnus sutarkuojame.
- Kiaulių ausis supjaustome juostelėmis ir sudedame į dubenį su tarkuotomis bulvėmis.
- Pieną užverdame ir pilame į tarkuotas bulves, gerai išmaišome. Įberiame druskos ir pipirų, į masę dedame 2 valg. š. aliejaus ir saują smulkintų krapų.
- Kepimo indą ištepame riebalais ir supilame paruoštą bulvių masę. Kepame apie 1 valandą ir 15 minučių (priklausomai nuo kugelio storio).
- Patiekti su grietine.
Parašykite komentarą