• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Bulvių plokštainis su rūkytomis kiaulių ausimis

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 100g
  • Bulvių – 1000g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pieno – 100ml
  • Krapų – 3 šaukštai
  • Rūkytų kiaulių ausų – 150g

Gaminimas

  1. Nuskustas bulves ir svogūnus sutarkuojame.
  2. Kiaulių ausis supjaustome juostelėmis ir sudedame į dubenį su tarkuotomis bulvėmis.
  3. Pieną užverdame ir pilame į tarkuotas bulves, gerai išmaišome. Įberiame druskos ir pipirų, į masę dedame 2 valg. š. aliejaus ir saują smulkintų krapų.
  4. Kepimo indą ištepame riebalais ir supilame paruoštą bulvių masę. Kepame apie 1 valandą ir 15 minučių (priklausomai nuo kugelio storio).
  5. Patiekti su grietine.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, krapai, pienas, rūkytos kiaulių ausys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Tuno ir makaronų užkepėlė
Sekantis įrašas: Tunu farširuotos bulvės su kreminiu padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt