Ingridientai
- Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Kvietinių miltų – 100g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Morkų – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Burokėlių – 2vnt.
Gaminimas:
- Burokėlius ir morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka (geriausia tiktų burokėliams skirta tarka).
- Į daržoves supilame išplaktus kiaušinius, sudedame miltus, įberiame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą svogūną. Gerai išmaišome.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame daržovių masę ir kepame kaip blynus, po porą minučių iš abiejų pusių.
- Iškeptus blynelius sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad neliktų riebalų.
- Patiekiant sudėti į lėkštę, uždėti po pusę arbatinio šaukštelio grietinės ir pabarstyti smulkintais svogūno laiškais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą