• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Burokėlių ir morkų blyneliai

2010-06-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Burokėlių ir morkų blyneliai

Ingridientai

  • Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.2 arbatinio šauktštelio
  • Kvietinių miltų – 100g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Morkų – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Burokėlių – 2vnt.

Gaminimas:

  1. Burokėlius ir morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka (geriausia tiktų burokėliams skirta tarka).
  2. Į daržoves supilame išplaktus kiaušinius, sudedame miltus, įberiame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą svogūną. Gerai išmaišome.
  3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame daržovių masę ir kepame kaip blynus, po porą minučių iš abiejų pusių.
  4. Iškeptus blynelius sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad neliktų riebalų.
  5. Patiekiant sudėti į lėkštę, uždėti po pusę arbatinio šaukštelio grietinės ir pabarstyti smulkintais svogūno laiškais.
  6. Skanaus!

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Šventiniai patiekalai, Užgavėnių patiekalai Tagged With: aliejus, burokėliai, kiaušiniai, miltai, morkos, svogūnai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Salierų blynai su padažu
Svogūniniai lietiniai blynai su pievagrybių įdaru
Vokiški bulviniai blynai su obuoliais

Previous Post: « Keptos mozarella sūrio lazdelės
Sekantis įrašas: Kepta žuvis su vyšniniais pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt